Kwaliteit voor de perfecte kleur

 

Bij Sunart richten we ons bewust op kwaliteit, omdat alleen een gezonde bruine kleur er goed uitziet en het welzijn van de huid bevordert. klanten die hongerig zijn naar de zon kunnen uitkijken naar een grote selectie ligbedden bij Sunart  elk huidtype krijgt de perfecte zomerse teint van ons.

 

Langdurig en vooral natuurlijk bruinen wordt bereikt door het optimale gebruik van UV-stralen. Hoe hoger de intensiteit, hoe sterker het bruiningseffect. Maar vooral voor beginners is niet elke zonnebank de beste keuze. Onze gekwalificeerde medewerkers kennen elkaar en adviseren elke zonnenfan individueel. We bereiden graag toepassingsplannen voor op maat van het huidtype, wat zal leiden tot een duurzaam bruin worden gedurende een vaste periode.

Hygiëne

 

Naast het deskundig advies heeft hygiëne een hoge prioriteit.

bij Sunart reinigen en desinfecteren we apparaten op gezette tijden.

Natuurlijk zijn onze solaria state-of-the-art. 

Voor privacy tijdens het zonnen bieden afsluitbare cabines een solide constructie. Wij staan bekend voor onze hygiëne!

Minimum 18 jaar !

Om onder te zonnebank te mogen moet je minimum

18 jaar zijn, dat bepaalt de wet!

Ons Salon draagt het quality label van FeBelSol en onze zonnebanken zijn allemaal van het top merk Ergoline.

*zonnebank kan huidkanker veroorzaken

ZONNEBANK & BEAUTYLIGHT

De Harmony van Ergoline staat voor de nieuwste technologieën, gepaard met innovatieve comfort uitvoering en een tijdloos design. Het nieuwe topmodel zet met het verder ontwikkelde Hybrid Performance en Beauty Light LED een nieuwe maatstaf in de bruinings-technologie.

 

De unieke combinatie van UV en rood licht maakt een bijzonder mooie en diepe bruine kleur  met gelijktijdige huidverzorging mogelijk.