ELT BEAUTYLIGHT⁺

Innovatieve licht- en wellness-sessie, die de wens
naar en zachte en natuurliike huidverjonging
vervult.

Waarom Beautylight⁺?

Vanaf ons 25. levensjaar vermindert de stofwisseling van de cellen in het bindweefsel. Dat betekent dat de huid met minder voedingsstoffen verzorgd wordt, waardoor het collageengehalte in de huid met 1 %* per levensjaar afneemt.

Elt Beautylight⁺

De ELT BEAUTYLIGHT⁺ TECHNOLOGY staat voor een innovatieve licht- en wellness-sessie, die de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging vervult. Het BeautyLight wordt door de huidcellen (fibroblasten) opgenomen en verhoogt daar de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron.

Zichtbare werking, die overtucht

De speciale lichtspectra van de ELT BEAUTYLIGHT⁺ werken in de diepte van de huid en activeren daar de cellen, die voor de lichaamseigen productie van collageen verantwoordelijk zijn. Bovendien wordt de stofwisseling van de huid geactiveerd, waardoor cosmetische ingrediënten bijzonder effectief werken.

%

Voelbare resultaten na eerste gebruik

%

Minder rimpels na regelmatig gebruik

%

Verbetert huidbeeld na eerste gebruik

%

Beter huidgevoel bij regelmatig gebruik

ELT BEAUTYLIGHT⁺ en Slimyonik Bodystyler

Combineer een lichtbehandeling met de ELT BEAUTYLIGHT⁺ met een deugddoende pressomassage in de Slimyonik Bodystyler. Verzorging, ontspanning én lymfedrainage in één!

Cellulose-maskers

Deze “Beauty to go” -toepassing kan worden gecombineerd met hoogwaardige cellulose-maskers en Hyaluron-serum voor een complete cosmetische behandeling.

BeautyLight – Rimpels verminderen – jonge look behouden

Wat is collageen en wat doet het?
Collageen is het eiwit dat het meest wordt aangetroffen in het menselijk lichaam. Ons lichaam vormt collageenvezels van het eiwit. Ze dienen om botten, kraakbeen, tanden en de huid te stabiliseren. In de middelste huidlaag vormen de vezels een netwerk om een collageengebindte te vormen die de spanning in de opperhuid vasthoudt. Hoe meer strengen daarvan onze huid steun geven, hoe strakker het is.
De elasticiteit van de huid ontstaat alleen door het samenspel van elastische vezels. Ze vullen het stabiele collageen in het bindweefsel aan. Het vezelnetwerk van collageen en elastine is ingebed in een gelachtige laag van vochtbindend hyaluronzuur en andere componenten, die extra volume aan de huid toevoegen.
Als onderdeel van het natuurlijke verouderingsproces daalt het collageengehalte van de huid vanaf de volwassenheid, met jaarlijks ongeveer één procent. De huid is nu te vergelijken met een kussen, dat geleidelijk wat vulmateriaal verliest: op een gegeven moment wordt de hoes niet langer op spanning gehouden en vormen zich rimpels. Dát, samen met andere processen maakt dat we in het gezicht langzaam contour verliezen.
Hoe snel de huid daadwerkelijk aan elasticiteit verliest, hangt af van de individuele genetische aanleg. Maar persoonlijke levengewoonten en een goede verzorging spelen ook een grote rol. Een gezonde levensstijl kan ervoor zorgen dat je er langer jong en fris uitziet.
Collageen - het geheim van een mooie huid
De vorming van collageen vindt plaats op een natuurlijke manier, in speciale cellen van de huid. In de loop van de tijd neemt de productie van collageen af, wat zichtbare tekenen van veroudering veroorzaakt, zoals fijne lijntjes, rimpels en slappe huid.

Medical Active gecertificeerd.

Na wetenschappelijk doorgevoerde studie, werd de Beauty Angel gecertificeerd door Medical Active voor de biopositieve effecten van het gebruikte lichtspectrum (“Beauty Light Plus”).

Vrij van UV-straling

Het ELT Beautylight⁺ is vrij van UV-straling en heeft een heel ander effect op het lichaam dan UV-licht. Terwijl UV-stralen alleen het huidoppervlak bereiken, dringt de BeautyLight diep in de huid door en wordt daarom geabsorbeerd door de huidcellen, ook wel fibroblasten genoemd.

*wetenschappelijk doorgevoerde studie omtrent de werking van lichttherapie op de aanmaak van collageen, vermindering van rimpels, alsook de verbetering van het gehele huidbeeld en het aanvoelen van de huid.