De Cryo 4 S Cryolipolyse

Eén van de meest innovatieve én effectiefste methodes om plaatselijk vet te reduceren!”

Cryo 4 S Multipower Bodyforming System

De Cryo 4 S Cryolipolyse

is een nieuwe methode om lokale vetcellen te bestrijden door gecontrolleerde koeling. Daarbij wordt het natuurlijke stofwisselingsmechanisme (metabolisme) van het lichaam gebruikt. Vetcellen zijn heel koudegevoelig en stoppen hun celactiviteit al bij een temperatuur van 4 graden C. Ze kristalliseren, sterven af (apoptose) en worden de volgende dagen en weken beetje bij beetje door het metabolisme afgebouwd.

Cryo 4 S Behandeling

U ligt op een comfortabele behandelingstafel. Er worden Cryo 4 S – platen op de gewenste lichaamszones aangebracht. Deze Cryo 4 S – platen worden met een stretchband gefixeerd. De koeling start direct en wordt gedurende 50 à 60 minuten behouden. In de Cryo 4 S – platen zijn ook EMS adapters ingebouwd (EMS=electric muscle stimulation/spierstimulatie door elektrische impulsen) Dat maakt het mogelijk om tegelijkertijd de spieren en het weefsel te stimuleren. U kan tijdens de behandeling ontspannen blijven liggen en relaxen.

Verwachtingen

Vermindering van hardnekkige vetkussens. Daarnaast, mag u ook een strakkere huid verwachten. De Cryo 4 S methode is volledig pijnloos en zonder risico. Verschillende klinische onderzoeken onderbouwen de doeltreffendheid van deze methode.

EMS adapters

In alle cryo-platen zijn ook EMS adapters ingebouwd. (EMS = electric muscle stimulation/spierstimulatie door elektrische impulsen)

Dat maakt het mogelijk om tegelijkertijd de spieren en het weefsel te stimuleren. Het voordeel hiervan is, dat de vrijgekomen vetcellen veel gemakkelijker kunnen afgevoerd worden in het stofwisselingsmechanisme.

Afvallen terwijl je ligt

U kunt uw gewicht verminderen terwijl u ligt en ontspant. 

Hightech EMS

EMS = electric muscle stimulation/spierstimulatie door elektrische impulsen

Perfecte combinatie

Ideaal te combineren met de Ballancer Pro behandeling

 

Pijnloos

De methode is volledig pijnloos en zonder risico.

 

Effectieve vetreductie!

De vetcellen kristalliseren en sterven af (apoptose). Dat gebeurt al tussen de 4 en de 0 graden. Andere vetcellen worden poreus en het vet loopt weg.

Inclusief EMS!

De spieren worden tegelijkertijd elektrisch gestimuleerd. Dat geeft een dubbeleffect. U voelt geen koude én er wordt gezorgd voor extra verbranding.

Betaalbaar!

Gering aantal behandelingen nodig. In vergelijking met andere vetreductiemethodes blijft Cryo heel betaalbaar.

.

Geschikt voor vrouwen en mannen!

Deze volledig pijnloze behandeling heeft geen bijwerkingen en is voor zowel vrouwen als mannen geschikt.

Hoe werkt cryolipolyse?
De cryolipolyse is een nieuwe methode om lokale vetcellen te bestrijden door gecontrolleerde koeling. Daarbij wordt het natuurlijke stofwisselingsmechanisme (metabolisme) van het lichaam gebruikt. Vetcellen zijn heel koudegevoelig en stoppen hun celactiviteit al bij een temperatuur van 4 graden C. Ze kristalliseren, sterven af (apoptose) en worden de volgende dagen en weken beetje bij beetje door het metabolisme afgebouwd. Daarnaast mag u ook een strakkere huid verwachten. De methode is volledig pijnloos en zonder risico. Verschillende klinische onderzoeken onderbouwen de doeltreffendheid van deze methode
Waar wordt behandeld?

-buik -heup -benen -bips -knie -armen

Hoeveel tijd ligt er tussen de behandelingen?
We raden aan om iedere 7 à 10 dagen een behandeling te nemen. De platen worden steeds anders op het lichaam aangebracht, zodat het resultaat over de complete zones een succes garandeert.
Waarom wordt er gelijktijdig met EMS gewerkt?
In alle cryo-platen zijn ook EMS adapters ingebouwd. (EMS = electric muscle stimulation/spierstimulatie door elektrische impulsen)

Dat maakt het mogelijk om tegelijkertijd de spieren en het weefsel te stimuleren. Het voordeel hiervan is, dat de vrijgekomen vetcellen veel gemakkelijker kunnen afgevoerd worden in het stofwisselingsmechanisme.

Zoals bij alle bodyshape-methoden, verkrijgt u het beste resultaat wanneer u ook uw voedingspatroon wat aanpast. Wie meer eet dan er door het lichaam verbrand wordt, zal het afgebouwde vet weer terugkrijgen.

Cryo 4S Abonennten tarief

cryotime

*Prijzen BTW inbegrepen en geldig afgezien van eventuele drukfouten in de folder of fouten op de website. Prijzen geldig zolang de voorraad strekt en voor normale kleinhandelshoeveelheden. Er kunnen enkele verschillen voorkomen tussen de prijzen vermeld in een folder en de prijzen in de filialen. © 2022 sunart (BV)