Cryo 4S

Zeg ijskoud NEE tegen vetkussens

Hoe gaat een Cryo-behandeling in z’n werk?
De pads van de CRYO 4S worden direct op de probleemzone(s) geplaatst. Dit is pijnloos, u voelt alleen warmte en kou.

 

Daar waar de pads zijn geplaatst worden de onderhuidse vetcellen afgebroken. Door de afkoeling, in combinatie met elektro-stimulatie, kristalliseren de vetcellen en vallen uiteen. Deze vetcellen worden vernietigd en komen niet meer terug.

 

De eerste resultaten ziet men vaak al na 1 behandeling, een duidelijk resultaat binnen 3 weken en de grootste verandering na gemiddeld 3 maanden.

 

Uw lichaam is dan nog steeds vetcellen aan het afbreken, dit kan wel doorgaan tot 4 maanden na de behandeling. De verwijdering van de vetcellen is definitief, dus indien u uw gewicht op peil houdt door voldoende beweging en een gezonde levensstijl, zullen uw resultaten op langere termijn stabiel blijven.

 

Omdat de afgebroken vetcellen langzaam en in kleine hoeveelheden worden afgevoerd, heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamscontouren aan te passen.

 

Uw huid zal dan ook niet verslappen.

Na een Cryolipolyse-behandeling is er geen sprake van ‘down-time’, zodat u direct verder kunt met uw dagelijkse bezigheden.

 

Het is wel van groot belang dat u dagelijks minimaal 2 liter water drinkt, gedurende 4 weken na de behandeling. Dit is belangrijk om alle vrijgekomen afvalstoffen op natuurlijke wijze af te voeren.

De methode is volledig pijnloos en zonder risico. Verschillende klinische onderzoeken onderbouwen de doeltreffendheid van deze methode! M.a.w .. het is geweldig! 

Cryo S4 Clubtarief

Cryo S4 Beurtentarief

Test nu de cryo 4S !

Test

Actie !

Nu!

49€