SUNART Club!

Veel verwenmomenten en veel sparen!

Ontdek welk tarief het beste bij uw persoonlijke behoeften past en welke ongelooflijke voordelen de verschillende clubtarieven voor u in petto hebben. Kies uw passende dienst en combineer het perfecte tarief.

Zelf beslissen hoeveel geld u elke maand wenst te sparen!

SUNART Club abonnementen

24 maanden looptijd / prijs per maand

€ 29,95

goodmorning

Ma. - Zat. tot 12u.

Een ontspannen start van de dag, vol zon. Voor iedereen die ’s morgens graag energie tankt en veel wil sparen.

€ 32,95

happyhour

Ma. - Zat. tot 17u.

De ganse dag zon in overvloed. U bent flexibel en onafhankelijk gedurende de dag? Dan is het happyhour tarief de juiste keuze!

€ 32,95

afterwork

Ma. - Vr. tot 17u.

Lekker ontspannen na het werk met een deugddoende dosis zon! Dat lukt perfect met het SUNART afterwork tarief.

€ 42,95

everytime

Ma. - Zat.

U komt zonnen wanneer u maar wilt. U hebt de volledige vrijheid gedurende de ganse openingstijden – met het Everytime tarief.

€ 42,95

beautytime

Ma. - Zat.

Beleef het Beautylight-effect! Deze toestellen, die de aanmaak van collageen in de huid bevorderen, verjongen uw huid.

€ 45,95

beauty+body

Ma. - Zat.

Jonger, zachter, strakker. Combineer huidverjonging door het Beautylight met een shape-up door de Bodystyler Slimyonik©.

€ 26,95

bodytime

Ma. - Zat.

Uw innovatieve shape-up! Vernieuwende toepassingen die uw lichaam en organisme op een natuurlijke wijze, volledig pijnloos, positief beïnvloeden.

€ 89,00

Cryotime

Ma. - Zat.

De complete niet-invasieve werkwijze van de cryolipolyse etableert zich als effectieve en zekere methode voor de reductie van vet op buik, heupen, benen, billen en bovenarmen.

*meer informatie over onze tarieven

*Met het club systeem, bieden we heel wat verschillende tariefmogelijkheden, zowel naar tijd als naar de keuze van de toestellen. Daardoor kan u met een maandelijkse spaarprijs, niet enkel gebruik maken van de nieuwste generatie zonnebanken, maar ook van de beauty- en shape toestellen. -Prijs geldig bij maandelijkse vooruitbetaling. Alle prijzen wordenvermeerderd met D12,80 jaarlijkse lidmaatschapkosten. Deopzegtermijnen bij de overeenkomsten van 12 en 24 maandenbedragen 3 maanden vóór einde overeenkomstdatum. Zonderopzeg worden de overeenkomsten stilzwijgend verlengd vooronbepaalde duur waarna een opzegtermijn van 2 maanden geldt. Prijzen BTW inbegrepen en geldig afgezien van eventueledrukfouten in de folder of fouten op de website/facebook/Instagram. © 2022 SUNART bv

*Voor gedetailleerde informatie over de voordelen kan u vrijblijvend terecht bij de consulentes in het center.

*Prijzen BTW inbegrepen en geldig afgezien van eventuele drukfouten in de folder of fouten op de website. Prijzen geldig zolang de voorraad strekt en voor normale kleinhandelshoeveelheden. Er kunnen enkele verschillen voorkomen tussen de prijzen vermeld in een folder, Internet, en de prijzen in de filialen. © 2022 sunart bv