BEAUTYLIGHT⁺

Huidverjonging door licht

Waarom Beautylight+?

 

Vanaf ongeveer de leeftijd van 25, vertraagt het metabolisme van de cellen van het bindweefsel. De huid wordt niet langer gevoed met alle essentiële voedingsstoffen waardoor het collageengehalte met ongeveer een procent per jaar daalt. Verminderde celregeneratie resulteert in een verlies van vocht, elasticiteit vermindert en rimpels ontwikkelen. En dat is waar BeautyLight+ kan helpen.

ELT BEAUTYLIGHT⁺

 

De ELT BEAUTYLIGHT⁺ TECHNOLOGY helpt effectief bij het revitaliseren van je huid en staat voor een innovatieve licht- en wellness-sessie, die de wens naar natuurlijke huidverjonging vervult.

Terwijl normaal Beauty Light meestal in een bereik van 630 nm werkt, kan onze BeautyLight + verschillende golflengten van licht gebruiken met hogedruklampen (van 570 nm tot 850 nm). 

De ELT BEAUTYLIGHT⁺ TECHNOLOGY bevordert de regeneratieprocessen en de bloedstroom in de huid en zorgt voor een frisse en gezonde huid, een snelle en vooral duurzame regeneratie en een jeugdige uitstraling.

 

 

Wat doet BeautyLight +?

 

-Gezicht en décolleté worden ondersteund tijdens de revitalisatie

-Het lichaam wordt gestimuleerd om collageen en hyaluron te produceren

-Rimpels worden verzacht en er zijn fijnere lijnen

-Stralende teint

-Meer elastische huid

-Fijnere poriën en een verbeterd uiterlijk van de huid

ELT BEAUTYLIGHT+ en SLIMYONIK

 

Combineer een lichtbehandeling met de ELT Beautylight+ met een deugddoende pressomassage in de SLIMYONIK. Verzorging, ontspanning én lymfedrainage in één!

*wetenschappelijk doorgevoerde studie omtrent de werking van lichttherapie op de aanmaak van collageen, vermindering van rimpels, alsook de verbetering van het gehele huidbeeld en het aanvoelen van de huid.