Gemakkelijk spiermassa opbouwen!

Body
former

Test nu de BODYFORMER!

€ 25,00

Actieprijs

Test de BODYFORMER!

Wil je gemakkelijk en comfortabel liggend spiermassa opbouwen en vet verbranden? Dan is de BODYFORMER precies wat je zoekt! Vanaf nu hoef je niet meer uren in de fitness te staan om je buikspieren of bilspieren te definiëren. Boek nu een van de beschikbare plaatsen voor een professionele body shaping behandeling bij Sunart en maak je klaar voor de zomer!

\

ELEKTROMAGNETISCHE STIMULATIE

Door de doelgerichte elektromagnetische stimulatie van individuele spiergroepen, worden deze duurzaam versterkt en gedefinieerd. Tegelijkertijd verhoogt spierstimulatie de stofwisseling. Zo verbrandt je lichaam aanzienlijk meer calorieën.

Fitnesscoach!

De elektromagnetische golf neemt de rol van de fitnesscoach over en laat je spieren sidderen of beter gezegd samentrekken en is dus een innovatieve methode voor spieropbouw.

buik. benen. bips. armen

Onze BODYformer is zo geconstrueerd dat de applicators specifiek op de te behandelen zones kunnen worden angebracht. U kunt flexibel en specifiek bepalen welke spiergroepen moeten worden angesproken.

“Ik had altijd al moeite om mijn buik en billen strak te krijgen, hoeveel oefeningen ik ook deed. Ik hoorde over de BODYFORMER behandeling en besloot het uit te proberen. Ik was verbaasd over de resultaten! Na slechts enkele sessies voelde ik mijn spieren samentrekken en mijn lichaam werd strakker en gespierder. Eindelijk heb ik de passende behandeling gevonden! En kan het ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een effectieve en gemakkelijke manier om hun lichaam te vormen.”

Cloé Dubois

De BODYFORMER behandeling heeft mijn lichaamstransformatie versneld! Ik kan mijn spieren voelen werken en ik zie nu eindelijk resultaten. De behandeling is comfortabel en handig, wat het perfect maakt voor mijn drukke schema. Ik ben zo blij dat ik deze oplossing heb gevonden!

Raphael Wauters

Bodyformer Test Sessie

8 + 10 =